Tuesday, 15 December 2009

salam sumer...wah!diam tak diam dah 2 bulan saya tak update blog ni..rindu pulak kat kwn2 sumer hehehe...mmg hajat dihati nak update selalu tapi disebabkan jadual kerja yg terlalu sibuk jadi saya terpaksa senyap lah sekejap...selama 2 bulan bertapa tu sempatlah keluar kejap cari ole2 untuk kengkawan sumer..jadi seperti biasa kalo ada yang berkenan tu sms/call saya di 013-2750819...jomlah tengok......


Kitchen Towel (KT1) - RM7.00



Kitchen Towel (KT2) - RM7.00



Tisu Decoupage (DTR01)- RM3.00

saya terpaksa stop kat sini dulu ye coz internet ni slow sangatlah..byk lagi barang yang akan saya uploadkan jadi tungguuuuuuuuuuu

1 comment: