Saturday, 23 October 2010

FAUX CAKE

FAUX CAKE

SALAM....apakhabar semua?semoga kita semua berada dlm peliharaan Allah SWT...Insyaallah...& selamat berhujung minggu juga ye...rasanya dah lama jugak tak buat n3 pasal faux cake ni...oklah now nak citer sikit...hari2 azie mesti masuk blog kengkawan yg ada link kat blog azie ni dan blogger yg lain jugak ...dan ada 1 blog ni pemiliknya adalah lelaki (jap ye kat bwh nanti azie gitau blog mana hehehe) ..koleksi & hiasannya ctk sgt & suet muet sumernya...jatuh cinta dibuatnya..tup2 1 hari tu dpt sms dari tuan empunye blog nak order faux cake m & s size pastu selang seminggu dpt lg 1 sms nak tmbh order utk round cake 6"...ermmm jom kita tgk hasilnya...

tempahan dari ARIS (http://shabbyshaq.blogspot.com/)
ising kaler cream untuk kedua2 size + roses pink utk m & 3roses pink untk s... tadaaaaa inilah hasilnya

Actually Aris request nak cupnya kaler putih utk kedua2 size m & s ..tp puas cari cup putih utk s size tu dah abis stok..so azie suggest yg small tu guna pink polkadot..Alhamdulillah Aris setuju..thxs Aris heheh

ready for delivery..(masa azie buat n3 ni cake2 ni dah slamat smpai ke tuannya...nice to meet u Aris)..kalo kengkawan nak tgk cara hiasannya just click link diatasnya

p/s : sesiapa yg berminat tempahan masih dibuka seperti biasa..call/sms azie 0132750819

No comments:

Post a Comment