Thursday, 30 September 2010

HOME SWEET HOME

FRYING PAN - FA CUPCAKE, HOME SWEET HOME, MAKEOVER

SALAM...terima kasih pd yg sudi sggh blog azie ni ye..smbil2 cuci mata dptlah kita mengeratkan silaturrahim sesama kita ..semoga ikatan persahabatan kita sumer diberkati oleh ALLAH SWT...AMINNNNN...ermmm...dah lama tak main2 dgn berus & kaler so smlm smptlah azie siapkan FA Cupcake atas Frying Pan...jom tgk


FRYING PAN - FA CUPCAKE

seperti biasa kepada sesiapa yg berminat blh terus call/sms azie 0132750819



HOME SWEET HOME (PART 1)


oklah kengkawan msh dlm mood raya lagi kan...n3 ni azie saje2 je nak share gmbr rmh azie...bukan niat nak berbangga dgn apa yg ada & takde apa yg nak ditonjolkan pun dan tak byk yg berubah tp sekadar suka2 dan sebagai memenuhi permintaan segelintir dr teman2 siber ni...layannnn je lah ye...
salah 1 sudut diruang tamu..2 kosi + meja ni azie beli kat kedai perabot terpakai je & azie makeover kan



diruang tamu...disinilah azie tempatkan semua koleksi & ready stok faux cake..kalo ada yg berminat dgn fc tu roger2 azie ye atau kalo nak dtg rumah utk pilih sendiri pun blh je..mari..mari...


inipun diruang tamu...


ini secara keseluruhan diruang tamu utama


dan ini juga.....


ruang menonton...gaun yg tergantung tu ialah gown semasa anak dara azie cukur jambul...dr terperuk dlm almari tetiba dpt idea nak gantungkan kat situ


MAKEOVER

gambar yg kat bawah ni adalh makeover tingkap lama..ada citer sebenarnya pasal tingkap ni...masa tgh ngemas2 kat blakang rmh azie ni..nmpklah sorang uncle ni tgh kemas2 kat blakang rumah dia..pastu dia nak buang sumer brg2 yg ada kat blakang tu...pastu dia tanye azie nak tak tingkap ni...apalg tanpa pikir 2 kali terus ckp nak hehehhe...pastu azie makeup kan lah sikit dan jadilah mcm ni...blm smpt gantung lagi pun tingkap ni sbb ingat nak gantung kat luar je..tggu cik ki free lah jawabnya nak gantungkan sbb berat sgt2 tingkap ni...zasssss

ok smpai ketemu lg..BABAIIII

3 comments:

  1. kak azie...nak tanye la frmae ayat suci dan Allah Muhammad tu akak tuko kaler putih gak heh? akak cat ke?

    ReplyDelete
  2. salam aina...frame tu akak spray je..tp agak leceh skt sbb cermin tu kena ttp btl2 dgn kertas supaya bila kita spray tu xkena cermin heheh

    ReplyDelete