Tuesday, 28 September 2010

Salam...bertemu kita kembali dialam siber ni ye..ceeewahhh...waduh2 lama sungguh tak update blog ni dah berhabuk,bersawang dan mcm2 ada hehehe...faktor masa & kesihatan yg kurang memuaskan lps2 raya ni membuatkan azie tak berkesempatan utk update blog ni...Alhamdulillah skrg dah ok so onlineshoppe & tempahan pun dah berjalan seperti biasa..so kpd sesiapa yg nak menambah koleksi2 hiasan dirumah masing2 blh je roger2 azie seperti biasa di 0132750819...dibawah ni ada "item 4 sale"...marile cuci2 mata & kalo ada yg berkenan call/sms azie ye...jommmm shopping!

item details & price click kat sini


nantikan juga product2 terbaru dr qistinacottage...tgguuuuuuuuu

No comments:

Post a Comment