Sunday, 5 September 2010

SELAMAT HARI RAYA

KAD RAYA
KEPADA SEMUA PENGUNJUNG,RAKAN BLOGGER,FOLLOWERS DAN SESIAPA SAJA..SILALAH AMIK KAD RAYA NI YE..IKHLAS DARI QISTINA'S COTTAGE

Salam...rinduuuuuunya lama tak update blog ni hehehe...maaf ye kwn2 last 2 week mmg bz sgt2..dari buat kuih raya,open booth smpailah part delivery sumer kena buat sorang2 huhu..tapi ALHAMDULILLAH rezeki dibulan mulia ni...ni pun baru abis buat kuih lagi utk customer...to adha & ani sorry ye lmbt skt kuih tu smpai kat rmh hang hehehe...
Dikesempatan ini azie nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri & maaf zahir batin atas segala kekhilafan kata & perbuatan samaada yg azie sedar ataupun tidak...kepada semua kenalan & pengunjung & sesiapa saja yg mengenali qistinacottage jemputlah dtg keteratak azie yg seadanya pada hariraya nanti ye..blhlah kita mengeratkan lagi silaturrahim...(nak dtg calling2 dulu ye hehehe).
Kepada yg memandu pulang kekg...memandu dgn berhati2 semoga sampai kedestinasi yg dituju...Insyaalah azie akak balik kg hubby di perak (pasir salak) pd hari khamis & Insyaallah, 2 hariraya akak pulang ke kg bondaku di melaka...yahooooo..."ooo balik kg...ooo blk kg....ooo balik kg hati girang..."....oklah kengkawan sumer...jumpa lagi ye....babaiiii

No comments:

Post a Comment